Despre noi

Suntem aici pentru a împartăși cu tine din experienţele şi opiniile noastre cu privire la problema căderii părului. Intenţia noastră este să informeze şi doar să informeze!

Pentru a rezolva o problemă, în primul rând trebuie să fii informat. Înainte de a trece la rezolvarea problemei este necesară o documentare temeinică.

Astfel, dacă ştii cauzele alopeciei şi tratamentele existente, fără îndoială, vei face o alegere corectă. Reţine că timpul este un factor extrem de important în tratarea alopeciei.

În era Internetului, nu există nicio scuză pentru a fi neinformati!

Cu ani în urmă, atunci când un nou tratament apărea, singura modalitate de a verifica dacă acesta funcționa sau nu era testarea lui. Asta implica luni şi luni de testare a unor tratamente fără nici un rezultat. Astăzi poți vedea ce tratamente dau rezultate şi care nu printr-o informare corectă. Nu mai este nevoie să încerci totul.

Doriți să ne contacți? Vă rugăm să ne sunați la nr. tel/fax: 031 815 8466 sau să ne contactați prin email cu ajutorul formularului de contact.

Multumim,
Echipa Alopex.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.