Tratament impotriva caderii parului pe baza fructului de Plamier-pitic (Serenoa Rapens)

Fructul de Palmier-pitic s-a dovedit a fi un inhibitor al enzimei 5-alfa-reductaza, prevenind transformarea testosteronului in dihidrotestosteron (DHT), efectul sau fiind similar cu cel al Finasteridei si Dudasteridei.

In prezent, literatura de specialitate mentioneaza Serenoa Rapens in tratarea alopeciei, adenomului de prostata, afectiunilor digestive, afectiunilor genito- urinare masculine, impotentei, libido scazut, etc.

Chiar dacă este un inhibitor de DHT, nu exista studii clinice fiabile care sa demonstreze ca functioneaza in cazul alopeciei de tip masculine, la fel ca inhibatorii consacrati, respectiv Finasterida si Dudasterida.

Exista persoane care au relalat obtinerea unor rezultate bune, fie luand separat, fie in combinatie cu un alt tratament principal sau in pauzele tratamentelor principale. Cu toate acestea, exista si relatari in sensul in care Serenoa Rapens nu a dat niciun rezultat in tratarea alopeciei.

Deoarece este un produs naturist, nu are nevoie de aprobarea din partea autoritatilor competente in materie de medicamente pentru comercializare, ceea ce ar trebui sa ne faca si mai vigilenti atunci cand cumparam un astfel de produs, deoarece orice il poate produce, fara un control riguros al autoritatilor.

Este disponibil sub forma de capsule gelatinoase moi sau sub forma de lotiuni pentru aplicare locala. Nu se cunosc efecte adverse, insa planta, avand efecte hormonale, poate interfera cu alte tratamente. De aceea, va recomandam sa consultati in prealabil medicul, chiar si in cazul unui tratament naturist de acest tip.

De unde pot cumpara?Hair Blend Solaray 100 capsule
Hair Blend Solaray 100 capsule
Pe langa Palmier pitic (Serenoa repens) (fruct), mai contine Coada calului (Equisetum arvense) (partea aeriana), Nasturel (Nasturtium officinale) (partea aeriana), Ienupar (Juniperus communis)(fruct), Salcie (Saliz alba)(scoarta), Rozmarin (Rosmarinus officinalis)(frunza), Brusture (Arctium lappa)(radacina) si Lumanarica (Verbascum thapsus)(frunza).


Ca efecte adjuvante:

·      Stimuleaza cresterea si reduce caderea parului cauzata de deficit de vitamine si minerale, stres, dereglari hormonale, scaderea imunitatii, boli infectioase sau de chimioterapie;
·         Mentine structura firului de par, protejeaza pielea si unghiile;
·         Stimuleaza circulatia sanguina capilara;
·         Reduce formarea matretei;
·         Detoxifica sangele si limfa;
·         Antiinflamator;
·         Antifungic;


Contraindicatii:

·         A nu se administra persoanelor cu afectiuni cardiovasculare si renale.
·         A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Alte ingrediente:

·         Componente homeopate 100% naturale:
·         Fosfat de potasiu 3x, sulfat de potasiu 3x, siliciu 6x.


Mod de administrare:

Cate 2 capsule de 2-4 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.


Mod de ambalare: 


100 capsule

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.