ACCORD lansează Finasteride 1 mg (medicament generic) în prima zi în care a expirat brevetul Propecia

Chiar din prima zi a expirării brevetului pentru Propecia® (13.10.2014), ACCORD a anuțat lansarea medicamentului generic "Finasteride Accord 1 mg" în principalele țări europene, cum ar fi Olanda, Marea Britanie, Italia și Suedia.

Finasteride Accord 1 mg este disponibil în cutii cu 28, 30, 85 și 95 comprimate filmate.

Nu avem informații cu privire la disponibilitatea produsului pe piața din România, deși medicamentul deține autorizație de punere pe piață (3137/2011/01-02).

Un cititor ne-a semnalat că prețul ar fi în jur de 25RON (probabil pentru 28 de comprimate), ceea ce ar reprezenta o economie de 135RON/lunar (1.620RON/an) față de medicamentul original Propecia® (160 RON) pentru cei care urmeaza tratamentul cu finasteridă împotriva căderii părului.

De asemenea, vestea este una excelentă și din perspectiva faptului că pacienții nu mai sunt nevoiți să-și riște sănătatea cumpărând produse false de pe internet sau prin metode de tăierea comprimatelor de Proscar (Finasteridă 5mg).

Un comentariu:

  1. Nu am gasit prin farmacii, majoritatea farmacistilor nu au auzit nici de denumirea generica "finasterida".

    RăspundețiȘtergere

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.